Be doncs, un any més s’apropa Sant Jordi, i com ja és costum a casa, intentarem millorar les Roses que fem cada any. Els nens ja comencen a ser grans, i ens hem atrevit a fer roses reciclant llaunes de refresc. El resultat és espectacular, difícilment podrem millorar-les. Per fer aquestes roses, caldrà sobretot, la ma d’un adult, ja que tallar les llaunes és perillós per les rebaves que queden.

Necessitarem:

* Llaunes de refresc (2 per rosa).

* Pintura en esprai vermella (opcional).

* Tisores.

* Pistola de cola calenta.

* llapis o bolígraf rodó.

* Plantilla de Flor de 6 pètals (podeu imprimir aquesta)

Començarem (sempre un adult) amb molt de compte, tallant 2 llaunes, traient la part de dalt i la de baix, i ens quedarà una planxa d’alumini rectangular. Ara, si ho volem podem pintar-les amb la pintura en esprai. Si no les pintem podem fer les roses platejades, que queden molt be, o pel costat imprès del refresc, que també queden molt be. Marcarem 3 flors de 6 pètals, i amb molt de compte les tallarem. Si les tallem be, no quedaran rebaves i no ens farem mal quan els nens les manipulin.


Quan tenim les tres plantilles preparades, tallarem cada pètal fins arribar gairebé al centre. I ara, a una li tallarem fins al centre i traurem 1 pètal. Ens quedarà una part amb 5 pètals i un de sòl.
A la segona li traurem 2 pètals, i ens quedarà una part amb 4 pètals, i una amb 2. I a la tercera li traurem 3 pètals. Ens quedarà més o menys així: Donarem forma amb un llapis o rotulador rodó a les puntes dels pètals,


i juntarem les puntes. Ens quedaran 5 peces així:


Amb la pistola de cola calenta, les anirem enganxant, començant de petit fins a gran.
Si ho desitgem podem comprar una flor d’aquelles de roba lletges, on traurem la part de la flor, i només ens quedarem amb la tija, el calze i les fulles.


Podem enganxar-hi la nostra rosa i així ens quedarà realment perfecte.


Que us ha semblat?





Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-me Vota'm al TOP CATALÀ!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

sou uns artistes, m'encanta gracies

Anònim ha dit...

fa temps que us segueixo, i aneu millorant cada any, seguiu aixi
Anna

Anònim ha dit...

realment molt xulis

Tecnologia Jordi ha dit...

ens agrada molt que us agradi gracies per visitar-nos

Anònim ha dit...

És realment espectacular, quina currada.

Anònim ha dit...

fantastico, os lo currais mucho, me gusta vuestra pagina un monton

Anònim ha dit...

He trobat aquesta pàgina per casualitat i he quedat impressionada. Als meus fills que son petits (3 i 2 anys) els encantarà. Moltes gràcies per aquest raconet tan original.