bebesblog.com

dimecres, 20 d’abril del 2011


Avui m’han demanat que us parli d’una nova pàgina i com que considero que podria ser molt interessant per tots aquells que teniu bebès a casa, us donaré la meva opinió.
La pàgina en qüestió és bebesblog.com, és un blog d'actualització diària, en el qual podràs trobar tota la informació que necessites per a les persones més importants de la teva vida, els teus bebès. Toquen temes ben variats, com l'embaràs, el part, lactància, jocs per a bebès, Creixement del bebè, Contes per a nens, Curiositats, desenvolupament cognitiu o emocional, descans del bebè, educació, manualitats, moda, i molts més. L’estructura del bloc és senzilla, amb accés ràpid mitjançant les etiquetes.
A casa ja fa un temps que els meus bebès s’han convertit en nens, però he de reconèixer que aquesta pàgina és molt complerta i toca molts de temes variats que poden ser vàlids tant per bebès com per als que ja no ho son tant.
Bebesblog.com també te pàgina al facebook
(http://www.facebook.com/pages/Bebesblogcom/196544540371853) i al twitter
(http://twitter.com/bebesblog)
Una de les categories que a mi m’ha agradat especialment és la de les cançons infantils, on hi ha cançons en format vídeo del you tube, d’aquelles que son cançons enganxoses i que repeteixes contínuament.
Una altra secció que té bona pinta, encara que de moment no tenen gaire res penjat és la secció de manualitats, hi hauré d’anar donant una ullada per agafar idees.

Si voleu saber més només cal que visiteu la pàgina, i busqueu el que us interessa, o simplement podeu donar-li una ullada. Aquí us deixo l’enllaç directe a la pàgina. http://bebesblog.com/





Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-me
Vota'm al TOP CATALÀ!