Manualitats: fem un trofeu

diumenge, 13 de març del 2011

Avui farem un regal per al “dia del Pare”, encara que es pot regalar per qualsevol ocasió especial (premi al millor amic, Premi a la millor mare, premi per ser el millor....) és molt senzill de fer, i el resultat és realment fantàstic.
Per fer aquesta copa o trofeu, utilitzarem bàsicament materials per reciclar, el reciclatge és molt important.
Materials necessaris per fer aquesta manualitat:
• 1 ampolla de refresc de 2 litres.
• 1 got de plàstic o paper (nosaltres hem fet servir un pot buit de nocilla).
• 3 enquadernadors rodons de llautó
• Tisores.
• Pintures.
• Punxó.
• Grapadora
Per fer aquesta copa o trofeu, començarem tallant la part de dalt de l’ampolla de refresc . Farem un forat amb el punxó, al mig del tap de l’ampolla, i un altre al mig del pot. Els unirem amb un enquadernador i intentarem que ens quedi ben apretat.
Mentrestant, podem tallar 2 tires de plàstic de l’ampolla, més o menys d/1-2 c. D’ample per uns 30 cm de llarg (millor que en sobri, que sempre el podrem tallar). Aquestes tires de plàstic, també les pintarem.
Quan ho tinguem tot sec, anirem per unir les nanses amb la copa, començarem grapant la part de dalt de les tires, una a cada costat, a la part més alta de l’ampolla. Ho enganxarem de forma que la part arrodonida de les tires de plàstic miri cap endins, així quan enganxem la part de baix, ens quedarà la forma correcta.
Ara agafem un altre cop el punxó, i fem uns forats a la base del pot de plàstic, i marquem a la tira de plàstic on és la mida correcta per clavar la nansa. I li farem també un forat amb el punxó. Només ens cal posar-hi el parell d’enquadernadors.


Ho pintarem tot, amb el color que creiem més escaient, i ho deixarem assecar. Un cop sec, ho donarem una segona capa i esperarem que s’assequi.


 i enganxar-hi una etiqueta que posi “premi al millor pare” (o el que vulgueu), nosaltres hem fet l'etiqueta amb l'alumini de les càpsules de nespresso, marcant el text al revés i apretant amb un llapis ens ha quedat una mica repujat, i després ho hem resseguit amb un rotolador.
I Ja està, hem fet un trofeu casolà que ens ha quedat d’allò més bé.



Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-me
Vota'm al TOP CATALÀ!