Ja ha començat el Carnaval, són festes en les quals els nens gaudeixen amb les seves disfresses, però perquè la festa sigui més completa, a més de la disfressa pots elaborar per als teus fills unes ideals màscares de carnaval comestibles molt fàcils de preparar, seran tota una temptació per als nens. Necessitarem una làmina de pasta de full, 1 ou, 50 grams de pinyons, cireretes vermelles i cireretes verdes.



Col·loca la làmina de pasta fullada sobre una superfície de treball i amb l'ajuda d'un antifaç de paper que utilitzaràs a manera de patró, retalla amb cura les màscares de pasta fullada. El nen mentrestant pot ajudar-te batent l'ou, com ja sabem, és recomanable que participi perquè el resultat sigui molt més gratificant.



Col·loca els pinyons en un bol amb aigua i deixa en remull uns minuts. Ara demana al teu fill que pinzelli les màscares amb l'ou batut i seguidament disposa els pinyons sobre la màscara tal com es mostren en la foto o de la manera que més t'agradi. Escorre un parell de cireretes vermelles i una verda i amb l'ajuda d'un ganivet, talla petits dauets que serviran per a adornar la màscara. Demana al teu fill que els col·loqui igual que en la foto o deixa que voli la seva imaginació. Pinta amb ou batut els pinyons i cou les màscares en el forn precalentat a 190º C. Retira del forn quan vegis que ja s'han daurat, aproximadament seran uns 15 minuts de cocció. A l'haver participat els nens, les màscares seran molt més riques i és que el treball que un realitza sempre agrada molt més.