A "Una mà de contes" una veu en "off" explica un conte mentre es veu com s'il·lustra amb tècniques pictòriques diverses: aquarel·la, dibuix, collage... El procés es mostra en pla curt, de manera que només es veu la il·lustració i les mans de l'artista plàstic; d'aquí el nom d'"Una mà de contes" i de les agrupacions de cinc en cinc, com els dits de la mà.

En principi es faran contes clàssics, i la intenció, a la llarga, és crear una antologia de contes populars en català que sigui de referència per a les famílies catalanes. La durada de cada conte és, aproximadament, de 7 minuts.

Aquest espai no incorpora cap tècnica d'animació. Pretén fonamentar el seu interès en la fascinació que pot provocar en els nens el fet de veure el procés d'elaboració de les il·lustracions. D'altra banda, pot resultar especialment estimulant per a nens i nenes amb interessos dirigits a l'expressió plàstica i artística.
Podem veure una ma de contes De dilluns a divendres, a les 10 (només a la TDT) i a les 17.40, al K3. .



Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-me
Vota'm al TOP CATALÀ!





1 comentaris:

MAGOO ha dit...

Aprofito que hi ha aquesta entrada de los audiocontes per a donar-vos la noticia de que la biblioteca de Figueres ampliarà la hora dels comptes de una a dues hores al mes, fins ara era el últim dissabte de cada mes a las 11:00, molt probablement aquet horari continuarà, estem pendents de la confirmació si es farà la hora addicional el mateix dia o un altre. Em agradaria veure mas companys del cole de en Joan David en aquest acte cultural.