Bee movie

divendres, 28 de desembre del 2007

Hem vist la peli de Bee movie, com la majoria de les pelicules que últimament fan, està molt ben feta, i ens ha agradat molt a tota la familia, des dels més petits fins als més grans. Als petits de la casa, els ha agradat, com tots els dibuixos animats, als que som una mica més grans, l'argument, i els valors potser son el que més ens ha captivat, treiem la conclusió: "tots tenim la nostra funció en aquest mon, per petits que ens creiem que som...."



L'abellot Barry B. Benson (Jerry Seinfeld) acaba de graduar-se a la Universitat, però queda molt frustrat quan veu que la única sortida professional que té és la mel.
Decideix sortir del panal i saltar-se una de les normes més importants dins el món de les abelles: parlar amb un humà! Descobrirà que els humans porten segles robant la mel a les abelles i decidirà demandar l'espècie humana per robar la seva mel.

Comedia dirigida per Steve Hickner (El príncep d'Egipte) i pel director novell Simon J. Smith. Coescrita, produïda i protagonitzada per Jerry Seinfeld.(totcinema.cat)

Si T'agrada Aquest Bloc pots votar-me
Vota'm al TOP CATALÀ!


.
.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

está guapa la pelicula

Anònim ha dit...

está guapa la pelicula